Carrière

Uw carrière bij DYWIDAG: Word lid van de DYWIDAG-familie en word deelgenoot van een team van wereld klasse.

Wat wij bieden

Als een globale groep bieden wij onze medewerkers een internationale omgeving en de blootstelling aan bekende projecten en klanten in de bouw. Dit kan uiteraard internationale opdrachten omvatten indien gewenst.

Uw succes is ons succes. Dat is waarom wij een breed scala van ontwikkelingsmogelijkheden en carrièremogelijkheden bieden binnen de DYWIDAG-groep. Voor vele jaren, hebben we management- en leidinggevende posities uit onze eigen gelederen ingevuld.

DYWIDAG acht de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers van kritisch belang. Via op maat gemaakte trainingsprogramma's krijgt elke werknemer de kans om systematisch te bouwen aan zijn kennis en expertise.

Ca. 1.400 medewerkers vormen een sterk wereldwijd team bij DYWIDAG en dragen bij aan het succes van DYWIDAG.

Wie zoeken we

Gezien de cruciale rol van veiligheid tijdens en na de installatie van onze systemen, zijn vertrouwen en compromisloze kwaliteit zeer belangrijk voor het succes van DYWIDAG. Onze klanten en partners rekenen op ons en onze systemen. Om aan onze hoge normen te blijven voldoen, dienen de werknemers die dezelfde denkrichting te hebben als wij.

Het is belangrijk voor ons dat de nieuwe DYWIDAG medewerkers deel uit maken van onze bredere "familie", onze waarden en onze cultuur.

DYWIDAG biedt leerlingen, afgestudeerden en ervaren professionals interessante vacatures in een positieve werkomgeving.

DYWIDAG-Systems International B.V.

gebruik ons contact formulier
stuur ons een e-mail
of bel ons:
+31-418-57 89 22