Over Ons

Over Ons

Over Ons

Maak kennis met bouwspecialist DSI

DSI staat voor DYWIDAG Systems International. De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1865, toen het Duitse bouwbedrijf Dyckerhoff & Widmann AG (DYWIDAG) werd opgericht. Om systemen en technische expertise op de internationale markt te brengen, ontstond in 1979 DYWIDAG-Systems International. Afgekort DSI.

Over Ons

DSI levert en monteert innovatieve bouwsystemen over de hele wereld

Als wereldmarktleider van innovatieve bouwsystemen en constructieve oplossingen zijn we actief in 90 landen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • voorspansystemen met nagerekt voorspanstaal

  • geotechnische ankersystemen

  • toebehoren voor de betonindustrie, bijvoorbeeld bekistingsankers, toeslagstoffen

  • gewelfondersteuning in tunnels en mijnen

We ontwikkelen, produceren, leveren en monteren voorspansystemen, verankeringssystemen. Ook geven we advies over voorspanning en geotechniek, zorgen we voor opleiding, toezicht, inspectie en onderhoud. Dit doen we voor bouwbedrijven in civiele betonbouw, utiliteitsbouw, mijnbouw, tunnelbouw en funderingssector. 

Over Ons

DSI heeft 2.100 ervaren bouwmedewerkers

Onze 2.100 gespecialiseerde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat onze technologie en expertise op het gebied van voorspanning en geotechniek overal in de wereld beschikbaar is. Niet voor niets is onze slogan Local Presence, Global Competence. Wij zorgen voor kwaliteit in bouwconstructies: DIN ISO 9001:2008-gecertificeerd.

Constructief specialist nodig? Maak kennis met DSI

Kwalitatieve bouwsystemen voor bouwbedrijven in civiele betonbouw, utiliteitsbouw, mijnbouw, tunnelbouw en de funderingssector. 

DYWIDAG-Systems International B.V.

gebruik ons contact formulier
stuur ons een e-mail
of bel ons:
+31-418-57 89 22