Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Duurzaamheid

Duurzaam zijn vinden we belangrijk. We zijn dan ook continu op zoek naar het juiste evenwicht tussen economische resultaten, sociale aspecten en het milieu.

Bouwproducten en milieu

Op alle niveaus zetten wij ons in voor duurzaamheid. Daarom hebben we een streng milieubeleid. Zo moeten onze bouwproducten lang meegaan en het milieu zo min mogelijk aantasten. Dit betekent dat we hier bij ontwerp en ontwikkeling al rekening mee houden. We handelen ecologisch en we proberen hulpbronnen zo veel mogelijk te ontzien.

Duurzaamheid

Veiligheid en gezondheid

Onze medewerkers zijn de kern van ons bedrijf. Daarom krijgen ze regelmatig instructies over veiligheid en gezondheid. Wij ondersteunen onze medewerkers en moedigen ze voortdurend aan, zodat ze zich volledig kunnen ontwikkelen. We voldoen niet alleen aan (inter)nationale voorschriften, wetten en richtlijnen, van onszelf zijn we ook erg streng.

Duurzaamheid

Leveranciers selecteren we op milieubewustheid

Leveranciers selecteren we zorgvuldig. Natuurlijk op prijs en kwaliteit, maar ook op milieubewustheid: ze moeten voldoen aan sociale en ecologische normen. Vinden andere bedrijven duurzaamheid net zo belangrijk? Dan gaan wij daar graag duurzame relaties mee aan.

Duurzaamheid in de bouw

Onze bouwproducten tasten het milieu zo min mogelijk. Dit betekent dat we hier bij ontwerp en ontwikkeling al rekening mee houden. 

DYWIDAG-Systems International B.V.

gebruik ons contact formulier
stuur ons een e-mail
of bel ons:
+31-418-57 89 22